Cildimiz soğuktan mutlaka korumalısınız.

Bu Gün Sizlere Akşam Gazetesinde Çıkan Yazımı Paylaşacağım

     Cildimiz soğuktan mutlaka korumalısınız. Güzellik uzmanı Şevval Özçelik, cildini soğuk havaların aksi tesirlerinden korumak isteyenlere, kuruyan ciltleri, bakımlı ve sağlıklı daha güzel hale getirebilmesi için doğru ürünlerle cilt bakımının, uzman ellerden çıkması gerektiğini söyledi.

     Kullanılan cilt bakım ürünlerinin, alkol, boya ve parfüm içermemesi konusunda uyarılarda bulundu. Şevval Özçelik cilt yenilenmesi için, C Vitamini içeren bakım ürünlerini, bitki kök hücresi teknolojisini kullanan markalardan alımı konusunda tavsiyelerde bulundu. Daha iyi bir savunma sistemi geliştiren Histomerik ürünler tercih edilmelidir. Helal Ürün olan Bitki kök hücre teknolojisi ürünler cilt ve vücudun sağlıklı bakımı için Önümüzdeki kış aylarında insan cildinin büyük metropollerin negatif yönleri ile birlikte insanların ciltlerinde koruma, güzelleştirme ve havaların soğumasıyla birlikte kurumaya başlayan cildin bakımının zor olduğunu, nemlendirilmesi gerektiğinin unutulmaması lazımdır. Kurumanın etkisiyle çatlaklar ve lekeler oluşan cildin nemlendirilmesi gerekir. İlk önerim cilt bakım uzmanlarına başvurulması olacaktır. Güzellik salonlarında uygulanacak Özel maskeler cildin dış etkenlere karşı savunması artırılabilir, hücre üretimi hızlandırılabilir.

     Tek kullanımla 24 saat ışık koruması sağlayan hafif koruyucular sürülmelidir.
Üç dört haftada bir birde cildinize yoğun buhar uygulaması sonrasında, nemli besleyiciler ve yorgunluğunuzu atacak dokunuşları sağlayacak profesyonel bakım yaptırmalısınız.
Cildin temizlenmesi için cildinize uygun temizleme sütleri tercih ediniz, siz özelsiniz herkesin cilt tipi ve maruz kaldığı etkenler özeldir.
Temizleme işleminden sonra cildinize alkol, boya, parfüm içeren tonikler sürmeyiniz.
Cildin yenilenmesini hızlandırmak için cilde bol miktarda c vitamini içeren serumlar ile asit içermeyen losyonlar uygulayınız. Daha iyi bir destek sağlamak için ise cildin savunma sistemini güçlendiren Histomerik ( Kök Hücre Teknolojisi ) ürünler kullanmaya özen gösteriniz.
     Cildinizin nem kapasitesini artırmak ve nem değerini geliştirmek için vitaminli, proteinli nemlendiricileri yeterli miktarda yedirmelisiniz.
Nemlendiriciler üzerine hemen pudra, fondöten ve allık gibi renkli kapatıcılar sürmemelisiniz.
Şevval Özçelik

Hiç yorum yok: